Trekhaken

Montage en verkoop

Trekhaken monteren

Zowel voor de montage van een vaste of afneembare trekhaken kan u terecht bij Autoservice Debackere in Izegem. Trekhaken monteren van verschillende merken: Bosal, GDW, Thule … Dit volledig volgens de Europese richtlijnen om u een optimale veiligheid te garanderen. Daarnaast krijgt u uiteraard ook 2 jaar garantie op de plaatsing.

Ook voor de plaatsing van fietsendragers kan u ook bij ons terecht.

Naast de montage van trekhaken kan u bij ons ook terecht voor het volledige onderhoud en alle herstellingen van uw wagen. Daarnaast bieden we ook bandenservice aan zoals montge van winter- en zomerbanden en het uitlijnen van uw wagen. Airco-service maakt ook deel uit van ons volledig autoservice-pakket. Breng uw wagen bij ons binnen en wij zorgen dat hij volledig en in één keer door de schouwing geraakt. Indien u het wenst gaan wij ook voor u!

Trekhaken

Zowel voor de montage van een vaste ofafneembare trekhaken kan u terecht bij Autoservice Debackere in Izegem. We monteren trekhaken van verschillende merken: Bosal, GDW, Thule … Dit volledig volgends de Europese richtlijnen om u een optimale veiligheid te garanderen. Daarnaast krijgt u uiteraard ook 2 jaar garantie op de plaatsing.

Ook voor de plaatsing van fietsendragers kan u bij ons terecht.

Naast de montage van trekhaken kan u bij ons ook terecht voor het volledige onderhoud en alle herstellingen van uw wagen. Daarnaast bieden we ook bandenservice aan zoals montge van winter- en zomerbanden en het uitlijnen van uw wagen. Airco-service maakt ook deel uit van ons volledig autoservice-pakket. Breng uw wagen bij ons binnen en wij zorgen dat hij volledig en éin één keer door de schouwing geraakt. Indien u het wenst gaan wij ook voor u!